The mobile design is not yet defined. Check the desktop version!

CARDAMOM-ul / SCHINDUF-ul.

CARDAMOM-ul şi SCHINDUF-ul, tratează cu succes ULCERUL şi DIABETUL

Unii oameni sunt rezervaţi când aud de tratamente naturiste, însă ei pierd din vedere un lucru esenţial: spre deosebire de medicamentele de sinteză care pot modifica procesele fiziologice şi biologice şi tratează de cele mai multe ori doar simptomele, terapiile naturiste stimulează sistemul imunitar al corpului de a se repune în bună funcţionare.

CARDAMOM-ul este cel mai bun remediu pentru ulcerele stomacale. Cardamomul este o plantă cu aspect de tufă, înrudit cu ghimbirul. Este originară din India şi este utilizat în bucătăria indiană cât şi în cea arăbească, la diferite deserturi şi băuturi.

Uleiul de cardamom protejează mucoasa stomacală şi împiedică apariţia ulcerelor. Dacă suferiţi de ulcer sau sunteţi predispus la această boală, puteţi pune cu încredere ca şi condiment atât în mâncaruri cât şi la deserturi.

Arabii îl utilizează şi pentru aromatizarea cafelei iar ruşii îl folosesc la obţinerea unui lichior mai special.

SCHINDUF-ul, un bun remediu împotriva diabetului. Denumit şi fân grecesc, este o plantă din familia leguminoaselor şi este folosită în bucătărie drept condiment şi în medicină.

Conform unor cercetătorii din India, o doză zilnică de extras de schinduf ameliorează concentraţia de zahăr din sângele diabeticilor şi scade rezistenţa la insulină. Însă, nu este recomandat la femeile gravide, fiindcă induce naşterea şi conduce totodată la o creştere inadecvată a lactaţiei, au declarat multe mame aflat în perioada alăptatului. În schimb, schinduful este foarte bogat în minerale şi vitamine.

SALVIA este cel mai bun remediu contra pierderilor de memorie. Cei care au primit capsule cu ulei de salvie în cadrul unui studiu au spus că starea lor de dispoziţie a revenit la normal. Într-un alt studiu realizat pe persoane în vârstă, extractul de salvie a îmbunătăţit considerabil memoria. Salvia inhibă descompunerea substanţei prezente în creier numită acetilcolină, care stimulează capacitatea de atenţie şi de memorare.

 

Contactează-ne

Sau ne poți scrie completând formularul alăturat.

Contactează-ne