The mobile design is not yet defined. Check the desktop version!

Meniul / Produse .

Cercetătorii britanici au efectuat cel mai sănătos mediu iar pentru obținerea lui au analizat 4.000 de reclame în câțiva ani buni.

Acest meniu include o serie de alimente sănătoase, bineînțeles repartizate în trei mese zilnice, dar și o mulțime de snacks-uri ce pot fi consumate cu succes pe parcursul zilei.

Oamenii de știință din Marea Britanie au vrut să demonstreze că mănâncarea sănătoasă nu trebuie neglijată și plictisitoare, și au ajuns la o singură concluzie că „indiferent cât de sănătos este un aliment, dacă nu e și gustos, atunci nu-l cumpără nimeni”.

Meniul constă și începe cu somon proaspăt și afumat, care conține Omega 3, benefic pentru artere, inimă și creier. Peștele trebuie consumat alături de o salată cu un dressing din ulei de măsline extravirgin, care este bun pentru menținerea nivelului normal al colesterolului.

Apoi, o farfurie cu pui, linte şi legume reprezintă o masă hrănitoare şi sănătoasă. Proteinele din acest fel de mâncare contribuie la o creştere a masei musculare, iar acidul pantotenic conţinut de linte reduce oboseala şi îmbunătăţeşte performanţa mentală.

La desert, un iaurt amestecat cu nuci şi sos de caramel fără zahăr este considerat perfect pentru digestie, dentiţie şi pentru controlul glucozei din sânge.

Contactează-ne

Sau ne poți scrie completând formularul alăturat.

Contactează-ne