The mobile design is not yet defined. Check the desktop version!

Slăbeşte cu ciocolata neagră !

În ciuda conţinutului ei ridicat de calorii, ciocolata este bună pentru metabolism dezvăluind noi virtuţi, care, consumată cu moderaţie şi însoţită de un stil de viaţă sănătos, permite obţinerea unei scăderi a indicelui de masă corporală.

Pentru a slăbi, este indicat consumul de ciocolata neagră , dar cu moderaţie

Participanţii, a căror vârstă medie a fost de 57 de ani, care mâncau ciocolată în medie de două ori pe săptămână şi făceau sport de 3-4 ori pe săptămână, aveau un IMC mai mic în comparaţie cu cel al persoanelor care nu consumau acest desert la fel de des.

Indicele de masă corporală ajută la evaluarea riscului de apariţie a bolilor

Indicele de masă corporală (IMC) permite calcularea corpolenţei unei persoane şi este raportul dintre greutate şi pătratul înălţimii acelei persoane. El ajută la evaluarea riscului de apariţie a bolilor asociate cu excesul ponderal sau cu o greutate sub media normală.

Ciocolata este bogată în polifenoli

 „Înainte de a mânca o ciocolată pe zi, reamintiţi-vă totuşi că ea conţine 200 de calorii, zahări şi grăsimi saturate”, afirmă Nancy Copperman, cercetătoare americană.

Potrivit unor studii se ştie deja faptul că ciocolata este bogată în polifenoli, puternici antioxidanţi naturali care limitează stresul şi reduc riscul de maladii cardiovasculare şi cancer.

Contactează-ne

Sau ne poți scrie completând formularul alăturat.

Contactează-ne